28 septembrie 2012

Lenjerie Modelatoare Lenjerie Modelatoare

Lenjeria modelatoare este un produs revolutionar pentru femei plinute. Lenjeria modelatoare iti accentueaza talia, te ajuta sa ai un trup tonifiat si suplu, creand senzatia de slabire.

Lenjerie Modelatoare

La ce ajuta lenjeria modelatoare?
Toate femeile isi doresc sa arate bine, atat la evenimentele speciale, cat si atunci cand sunt imbracate in jeansi, la plimbarea in parc. Astfel, lenjeria modelatoare a castigat foarte multe adepte in intreaga lume. Mai mult, lenjeria modelatoare a devenit o necesitate pentru multe femei. Un decolteu superb, o talie mai subtire, un abdomen plat, solduri sculptate sau un posterior bine definit sunt principalele beneficii pe care le vei avea purtand lenjeria modelatoare.
Proprietatile medii de modelare au efecte senzationale in zonele pe care doriti sa le ascundeti. Se mulează perfect gratie marginilor fara cusaturi iar detaliile cu broderii fac si mai atractive aceste piese de lenjerie modelatoare. Este sigura de purtat.

De curand chiar si marca Triumph a lansa o colecţie revolutionara, ce modelează silueta feminină si creaza astfel proportiile ideale ale corpului.

Sfaturi pentru purtarea si alegerea lenjeriei modelatoare:
- avetii grija sa alegeti o marime care sa va avantajeze si sa fie confortabila;
- aveti grija insa sa nu exagerezi si sa cumperi obiecte mult prea stranse, care te pot vatama;
- aveti grija sa alegi o marime care sa te avantajeze si sa fie confortabila;
- este indicat sa verificati daca bustul sta confortabil;

Lenjeria modelatoare este de diferse tipuri cea mai intalnita fiind: Body modelator, Boxeri modelatori, Burtiera, Corset modelator, Pantaloni modelatori, Pantaloni pentru slabire, Body Wrap, Chiloti modelatori, Slip modelator, Rochie modelatoare, Furou modelator, Top modelator, Pantalon scurt modelator.

Mai jos gasiti lenjerie modelatoare pentru femei plinute. Trebuie doar sa va alegi modelul preferat dupa care sa alegi marimea la lenjeria modelatoare:

Produsele sunt in oferta la magazinul 3 Suisses

Produsele sunt in oferta la magazinul Quick24

Produsele sunt in oferta la magazinul CuDeToate

Lenjerie Modelatoare


There are no comments here.

Trimiteţi un comentariu

Comments posted on here are moderated and will be approved only if they are on-topic and not abusive.
Thanks for comment and for understanding.